Zoek

Zwembad Rheden

Ontdek het Zwembad bij Sport- en Healthclub De Cirkel in Rheden

Ben je op zoek naar een zwembad in Rheden waar je mee kan doen met diverse zwemactiviteiten? Zo kun je naast banen zwemmen en recreatief zwemmen ook mee doen met de Aqua Varia lessen, MBvo en Aqua Vitaal. Deze lessen zijn voor elke leeftijd en voor elk niveau toegankelijk.

Waarom kiezen voor het zwembad bij Sport- en Healthclub de Cirkel?

De Cirkel beschikt over een verwarmd zwembad. Met een temperatuur van 30 graden kan je in alle comfort banen zwemmen, therapeutische zwemmen of even ontspannen. Kortom de ideale plek om ook te genieten en te werken aan een actieve en gezonde levensstijl.

Bij De Cirkel staan ervaren zweminstructeurs klaar om je ook je te begeleiden en te ondersteunen bij het zwemmen. Zij kunnen ook zwemlessen op maat maken om je zwemvaardigheden te ontwikkelen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je met vertrouwen in het water kunt bewegen en dat je je doelen kunt behalen.

Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een intense work-out of gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben in het water.

Bezoek het zwembad bij De Cirkel in Rheden!

Of je nu een ervaren zwemmer bent of net begint, De Cirkel verwelkomt iedereen. Ontdek de mogelijkheden van de diverse zwemactiviteiten die wij aanbieden om je zwemvaardigheden te verbeteren en te genieten van plezierige lessen. Neem contact met ons op om een bezoek te plannen of vraag naar de mogelijkheden voor zwemlessen. Begin vandaag nog met zwemmen bij het De Cirkel in Rheden!

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.