Zoeken

Bedrijfsfitness Rheden

Bedrijfsfitness voor iedereen uit Rheden e.o.

Iedereen kent het woord ‘bedrijfsfitness’, maar wat houdt dit nu precies in? Wat zijn de mogelijkheden van bedrijfsfitness in de regio Rheden? Waarom bedrijfsfitness bij de Cirkel? Is kwaliteit gewaarborgd? Waar kan ik meer informatie vinden over bedrijfsfitness? Allemaal vragen die hieronder beantwoord worden.

Voordelen top 3 werkgevers:

  • Fiscaal voordeel; de verstrekking of vergoeding van bedrijfsfitness is onbelast. Hierdoor krijgen je medewerkers maar liefst 35% korting, zonder dat het jou als werkgever geld kost.
  • Gezonder en fitter personeel; hogere productiviteit, verkleinde kans op rugklachten en RSI.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; bedrijfsfitness kan worden gezien als interessant onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket.

 

Voordelen top 3 werknemers:

  • Goed voor je gezondheid; je voelt je fitter en daardoor heb je een betere weerstand.
  • Financieel voordelig.
  • Sporten/bewegen bij de Cirkel is zeer divers dankzij het all-in abonnement. Een enorme keuzevrijheid, zo kan je kiezen voor (cardio)fitness, groepslessen, zwemmen, sauna, ricochet, etc.

 

Bedrijfsfitness bij Sport- en Healthclub de Cirkel

Fitness of bedrijfsfitness, wij streven naar kwaliteit in beweging. Deelnemers van bedrijfsfitness hebben dezelfde mogelijkheden als alle andere klanten. Zo kan je je eigen abonnementsvorm kiezen en gebruik maken van alle faciliteiten die de Cirkel jou te bieden heeft. Kijk eens rond op onze website voor alle sport-, beweeg- en ontspanningsmogelijkheden.

 

Mogelijkheden van bedrijfsfitness in Rheden

De Cirkel is aangesloten bij twee andere ‘interventie’ bedrijven die bedrijfsfitness voor ons verzorgen. Zij dragen zorg voor administratie en hebben elk hun eigen concept, aanbieding en kortingspercentage met ons afgesproken. Kijk voor meer informatie op hun website:

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.