Zoeken

Fysiotherapie Rheden

Fysio- en Manueeltherapie Ruud Wils

Sinds maart 2017 is Fysio- en Manueeltherapie Ruud Wils actief in de Cirkel. Wij hebben kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Al onze fysiotherapeuten worden geselecteerd op de volgende eigenschappen: vriendelijkheid, gastvrijheid, passie en plezier in het vak en uiteraard kwaliteit. U als patiënt geeft ons het beste cijfer van alle therapeuten in de regio. Wij gaan elke dag met plezier naar ons werk om u van uw klachten af te helpen. Ons motto: ‘Goede zorg met een glimlach op ons gezicht’.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Manueeltherapie
  • Dry Needling
  • Oncologische Fysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Medical Taping
  • Revalidatietrajecten onder begeleiding van een gespecialiseerd fysiotherapeut

Binnen de Cirkel zal Renée de Vries het aanspreekpunt zijn wat betreft het stuk van Sportfysiotherapie en revalidatie. Renée is Master in de sportfysiotherapie en expert in het begeleiden van sporters in hun herstel middels training. Ook na operaties bent u bij haar aan het goede adres. Haar mailadres is renee@manueeltherapierheden.nl

Simon Wijnands is gespecialiseerd in de behandeling van ouderen, lymfoedeem en de behandeling van (ex)kankerpatiënten. Voor vragen kunt u hem rechtstreeks mailen op simon@manueeltherapierheden.nl

Praktijkeigenaar Ruud Wils is Master in de manueeltherapie. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van nek en rugklachten. Door te ‘kraken’ verbetert de beweeglijkheid en verminderd de pijn direct. Hij heeft zich tevens bijgeschoold in dry needling, een effectieve manier om in korte tijd spierspanning te verminderen en pijn weg te nemen.

Wilt u een afspraak?
Bel of app naar 026-2100150 of stuur een mail naar ruud@manueeltherapierheden.nl.
Er is tevens een mogelijkheid om het aanmeldformulier in te vullen op www.manueeltherapierheden.nl.

 

Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor FitnessZwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles. Weten of De Cirkel bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.