Zoek

Kids

Aqua Kids

Iedere woensdagmiddag wordt er voor kinderen, die in het bezit zijn van diploma A en B, AquaKids gegeven. AquaKids is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar en wordt gegeven op de woensdagmiddag van 16.30 tot 17.15 uur.

Jeugd Fitness

Jeugdfitness betekent individuele fitnesstraining, 60 minuten lang. Jeugdfitness kan individueel alleen op voor aangegeven tijdsmomenten en is geen All-in abonnement. Je kan kiezen voor fitness, één groepsles of ricochet spelen kan ook.

Kids Fitness

Tijdens kidsfitness wordt altijd een vast circuit doorlopen in een van onze groepszalen of fitnesszaal. Er is een jaarplanning met iedere periode van ongeveer 5 weken, twee thema's (uithoudingsvermogen en kracht). Thema's zijn boksen, bootcamp, spinning, tabata, coretraining, bodypump, etc.

Kinderfeestjes

Sport- en Healthclub de Cirkel organiseert voor kinderen vanaf 6 jaar kinderfeestjes. Op zaterdagmiddag staat de Cirkel voor kinderen van 6 jaar en ouder in het teken van het verjaardagsfeestje. Je kunt bij ons zwemmen, zeemeerminzwemmen of allebei!

Sport BSO

Kindercentrum Puck&Co is een overzichtelijke aanbieder van kinderopvang met oog voor opvang op kleine schaal. Zij verzorgen bij Sport- en Healthclub de Cirkel de Sport BuitenSchoolse Opvang (Sport-BSO) voor kinderen van 4 jaar tot 13 jaar.

Zeemeermin zwemmen

Wij bieden een unieke kans om te leren zwemmen als een echte zeemeermin. Bij deze cursus krijg je dan ook een echt zeemeermin diploma!