Zoek

Groepslessen

Dit is onze selectie Groepslessen:

Aqua Fitness

Aqua Fitness biedt een veelzijdige work-out in het water, waarbij zowel spierversterkende oefeningen als elementen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen aan bod komen. Met deskundige begeleiding geniet je van een intensieve work-out in en rondom het water. De waterweerstand zorgt voor een verhoogde efficiëntie van de oefeningen, terwijl de opwaartse druk je gewrichten ontlast. De oefeningen tijdens Aqua Fitness zijn zeer gevarieerd en de deelnemers zijn van verschillende leeftijden, wat het toegankelijk maakt voor iedereen. Kortom, voor elk wat wils!

BBB

Deze work-out staat geheel in het teken van drie grote spiergroepen, de Buik, Billen en Benen. Tijdens de BBB-les worden deze lichaamsdelen extra aangepakt door speciale spierverstevigende oefeningen met eventueel behulp van dynabands en gewichtjes

Box Fit

BOX FIT is een leuke manier om je conditie en kracht te verbeteren! Deze actieve manier van bewegen is gebaseerd op een mix van vechtsporten. Je maakt gebruik van boks handschoenen en een stootkussen waarbij je in tweetallen samenwerkt. Je leert verschillende boks- en traptechnieken. De intensiteit van de les is hoog en FUN staat voorop!

Club Power

Club Power is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden en dit alles met behulp van een stang en gewichten. Vrouwen, mannen, beginners, gevorderden, jong en oud: iedereen kan meedoen.

Cross fit

Cross fit is een functionele training die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Je traint hiermee je conditie, kracht en lenigheid door te werken met stangen, zakken, gewichten en je eigen lichaamsgewicht. Bij Cross fit zoek je je eigen grenzen op en ben je er vrij in om deze te verleggen onder begeleiding. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van de slechts 45 minuten tellende work-out zorgen voor een strakker lichaam, een hoge vetverbranding, een betere coördinatie en een betere conditie.

Hatha Yoga

Hatha-yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. Hatha-yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama).

Pilates

Pilates is een rustige lesvorm zonder springen maar vergis je niet... Je traint je spieren heel intensief. Kracht, lenigheid en stabiliteit worden verbeterd. Je traint voor lange, sterke en soepele spieren en je krijgt meer energie.

Power Yoga

Power yoga is een stijl waar kracht, actief en dynamiek voorop staan. Power yoga bestaat uit krachtige oefeningen die je continu herhaalt. Je leert vanuit verschillende ademhalingstechnieken hoe je ademhaling bijdraagt aan je lichamelijke inspanning. Door de herhaling van de krachtige oefeningen en je bewuste ademhaling, kom je in een fijne flow terecht. Power yoga maakt je sterker en leniger en je krijgt er een betere conditie van. Als je denkt dat yoga zweverig en rustig is, volg dan een keer een les Power yoga. Waarschijnlijk weet je na deze les zeker dat yoga ook gewoon een sport is

Small Group

Small Group is een functionele trainingsmethode waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek samenkomen in kleine groepen. Tijdens de sessies worden diverse functionele bewegingen met hoge intensiteit en snelheid uitgevoerd. Dit stimuleert conditie, kracht en flexibiliteit door gebruik van stangen, zakken, gewichten en lichaamsgewicht. In Small Group verleg je grenzen onder begeleiding, met plezier, variatie en een intense 45-minuten durende workout. Resultaat: strakkere lichaamsbouw, verhoogde vetverbranding, verbeterde coördinatie en conditie.

Spinning

Spinning (ook wel Indoor Cycling genoemd) is staand en zittend fietsen op een speciale hometrainer, ook wel de BodyBike genoemd. Tijdens deze interval work-out wordt de weerstand van de BodyBike aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening. Hiermee is spinning een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Spinning is voor iedereen geschikt, omdat je dus de weerstand van de BodyBike op ieders niveau kan afstellen.

XCO

XCO staat voor Extreme Core, een intensieve XCO training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCO workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO buis. De XCO is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO buis voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

Gratis Proefles groepsles

Wil jij Gratis en Vrijblijvend een groepsles uitproberen? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.