Zoek

Voeding rheden

Kun jij wel voedingsadvies van een voedingscoach gebruiken? En wil je graag gezonder gaan leven? Maak gebruik van coaching van Body Support.

Body Support is een revolutionair voedingsprogramma dat je leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Of je nu wilt afvallen, in balans wilt blijven of ondersteuning tijdens jouw sportprogramma. Body Support helpt je de juiste balans te vinden waarbij blijvende resultaten centraal staan.

De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald. Vanuit deze gegevens gaat je voedingscoach aan de slag met je persoonlijke voedingsschema op te stellen. Elke week ontvang je een eetschema met 7 dagmenu’s met een handig boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. Deze voedingsmiddelen kan je bij iedere supermarkt halen, daarnaast kan het hele gezin ervan mee eten. Of je nu een moeilijke eter, vegetariër of sporter bent. Body Support biedt een veel opties en mogelijkheden.

Geen (crash) dieet
Het is geen (crash) dieet, of een dieet met zakjes, poeders of shakes maar met normale voedingsmiddelen die bij iedere supermarkt verkrijgbaar zijn en het hele gezin kan mee eten.
Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je daarmee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Body Support zorgt voor een optimale stofwisseling. En leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Heb je dit eenmaal geleerd , dan zal je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan. Je leert om meer te eten dan dat je gewend ben maar toch val je af!

3 modules

Slimmer afvallen
Deze module is erop gericht om op een gezonde manier gewicht te verliezen en een lager vetpercentage te creëren. Je gaat meer eten dan dat je gewend bent waardoor je geen honger gevoel ervaart. Het is geen crashdieet maar Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling.

Slimmer in Balans
Afvallen en afblijven! Je hebt je streefgewicht behaald en bent tevreden. Maar nu is het de kunst om op gewicht te blijven. Veel mensen vallen terug in hun oude patroon of denken dat ze nu weer anders mogen eten. Deze module helpt je om op gewicht te blijven en minder schommelingen in je gewicht.

Slimmer in Vorm
Ben je een fanatieke sporter en wil je meer uit je trainingen halen dan kies je voor slimmer in vorm. Eetschema’s met natuurlijke voeding en een hoge eiwitpercentage wat ervoor zorgt dat je er strakker uit komt te zien. De eetmenu’s bevordert het herstel en voorkomt overtraining.

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

 

 

Meer informatie voeding

Wil je meer informatie ontvangen over ons voedingsprogramma? Laat dan hieronder je gegevens achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.