Zoeken

Nieuwsbrief september 2023

Hallo allemaal,

Voor velen is de vakantieperiode weer voorbij. Tijd voor structuur… Ook structuur in het sporten. Plan je sportmomentje en laat ons je helpen met een nieuw programma. Misschien is de zomer zo gezellig geweest dat je graag hulp krijgt met voedingsadviezen. We staan weer helemaal voor je klaar.

Special in september bieden we extra spierspecifieke trainingen aan als extra service en zonder extra kosten. Hiermee versterk je de spieren optimaal op de juiste wijze, op de snelste manier en voorkom je blessures! Winst op alle fronten! En een extraatje voor 40 jaar De Cirkel.

In deze nieuwsbrief verder:

  •   VIP week 25 september t/m 1 oktober 2023; aftrap 40 jarig jubileum
  •   Op zondag weer geopend
  •   En de winnaar is …
  •   Spinning op donderdag 20.00 uur
  •   XCO start donderdagochtend
  •   Special: september techniekmaand
  •   Diploma zwemmen en baantjes zwemmen
  •   Personele zaken
  •   De cirkel bestaat 40 jaar

Alle goeds en graag tot gauw tot in De Cirkel.

Laska Mosterman namens het hele team.


VIP week/ Open week

Ook dit jaar organiseren we weer een VIP week/ Open week

                        van 25 september tot en met 1 oktober

In deze week willen we jullie allemaal extra verwennen én nodigen we al je kennissen, vrienden en familie uit om gratis kennis te maken met De Cirkel. Naast een hapje en drankje zijn er  verschillende clinics en hebben we een mooie aanbieding. Zie het rooster. Klik hier om het programma te bekijken.

En dit is het moment voor de aftrap van 40 jaar De Cirkel. We willen dit ook met jou vieren!

Inschrijving voor clinics kan vanaf 8 september. Iedereen is van harte welkom. Wie neem jij mee? Geef dit door bij onze collega’s van de fitness.


We zijn weer op zondag open 

Vanaf 3 september kan je weer 7 dagen in de week sporten. We zijn op zondag tussen 9.00 – 12.00 uur geopend. Het zwembad is op zondag van 9.00 – 10.30 uur open voor banen zwemmen. Daarna kan je recreatief zwemmen met of zonder je kinderen.

En de winnaar is …

Onze zomeractie is gewonnen door Bea Snippe en Dia Peelen.
Dames van harte gefeliciteerd en jullie prijsje overhandigt Laska je persoonlijk.

Spinning

Spinning op donderdagavond van 20:00 – 21:00 is weer  gestart o.l.v. Wilco! Voor alle spinningliefhebbers nog een mogelijkheid om lekker te fietsen.


XCO start september 2023

Vanaf 7 september 2023 is het zover. Naast de XCO les op de avond is het nu ook mogelijk op de donderdagochtend. Onze fanatieke en aardige instructrice Monique verzorgt alle lessen.

Heb je je al ingeschreven? Reserveren kan bij de receptie of via het clubportaal.

September is techniekmaand

Heb jij je al ingeschreven? In de maand september is er elke dag techniektraining. Waarom? Een correcte techniek zorgt voor een hoger rendement, is gezonder en verkleint de kans op blessures. Het is dus voor iedereen van groot belang: van jong tot oud.

We organiseren een clinic van 30 minuten waarin we per spiergroep de 3 meest voorkomende oefeningen behandelen:

4 t/m 10 september            benen/billen
11 t/m 17 september           rug
18 t/m 24 september          borst
25 t/m 1 oktober                  schouders
2 t/m 8 oktober                   armen

De clinics zijn elke ochtend om 10:15 uur, ‘s middags om 16:00 uur en ‘s avonds om 19:30 uur. Je kan je inschrijven via het clubportaal of bij een van onze medewerkers. We hopen dat veel mensen enthousiast zijn en van deze extra service gebruik gaan maken. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. We vieren immers ons jubileum.

Diploma zwemmen en baantjes zwemmen

Op zondag 17 september zwemmen de kinderen voor diploma C af. De kinderen voor diploma A en B moeten nog een weekje wachten en zwemmen op zaterdag 23 september af. Veel kinderen bereiken weer trots een mooie mijlpaal.

Het diploma zwemmen wordt gehouden in het Biljoenbad te Velp.

Hierdoor is er op zaterdag 23 september de mogelijkheid om tussen 12 – 13 uur vrij te zwemmen in ons bad. Dit is eenmalig.

In de week van 25 september ’23 starten er weer nieuwe kinderen met zwemles. We hebben nog een paar plekjes over. Kinderen vanaf 4,5 jaar kunnen gelijk starten met zwemmen.

Geïnteresseerd?  Neem contact op met Laska of Marline via info@decirkel.nl.

Let op: voortaan kun je om 15.00 uur een half uur baantjes zwemmen en dus NIET meer 3 kwartier.

 

Personele zaken

Vertrek

Eind september nemen we afscheid van Glenn; een vertrouwd gezicht achter de balie en in de zaal. Met dank voor zijn inzet, wensen we hem alle goeds!

Gestart

Berna is nu volop gestart; je vindt haar niet alleen in het zwembad, maar ook in de fitnesszaal en bij groepslessen. Succes en veel plezier.

Terug van weggeweest Daan en Irem

Wellicht heb je ze alweer gezien in de club. In de vakantie hebben ze wat uurtjes opgevangen. Vanaf eind september, begin oktober zie je ze weer regelmatig. Welkom!!!

We zijn blij dat ze de weg terug hebben gevonden en ze jullie allemaal weer op een enthousiaste manier kunnen begeleiden.