Kun jij wel voedingsadvies van een voedingscoach gebruiken? En wil je graag gezonder gaan leven? Maak gebruik van coaching van Bodysupport.

Body Support is een revolutionair voedingsprogramma dat u leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Of u nu wilt afvallen, in balans wilt blijven of ondersteuning tijdens uw sportprogramma. Bodysupport helpt u de juiste balans te vinden waarbij blijvende resultaten centraal staan.

De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Vanuit deze gegevens gaat uw voedingscoach aan de slag met uw persoonlijke voedingsschema op te stellen. Elke week ontvangt u een eetschema met 7 dagmenu’s met een handig boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. Deze voedingsmiddelen kunt u bij iedere supermarkt halen, daarnaast kan het hele gezin ervan mee eten. Of u nu een moeilijke eter, vegetariër of sporter bent. Body Support biedt een veel opties en mogelijkheden.

Geen (crash) dieet
Het is geen (crash) dieet, of een dieet met zakjes, poeders of shakes maar met normale voedingsmiddelen die bij iedere supermarkt verkrijgbaar zijn en het hele gezin kan mee eten.
Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raakt u snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer u daarmee stopt, en u gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heeft u bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Body Support zorgt voor een optimale stofwisseling. En leert u wat gezonde voeding is en wanneer u moet eten. Hebt u dit eenmaal geleerd , dan zult u in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan. Uw leert om meer te eten dan dat u gewend ben maar toch val je af!

3 modules

Slimmer afvallen
Deze module is erop gericht om op een gezonde manier gewicht te verliezen en een lager vetpercentage te creëren. U gaat meer eten dan dat u gewend bent waardoor u geen honger gevoel ervaart. Het is geen crashdieet maar Bodysupport gaat uit van een optimale stofwisseling

Slimmer in Balans
Afvallen en afblijven! U heeft uw streefgewicht behaald en bent tevreden. Maar nu is het de kunst om op gewicht te blijven. Veel mensen vallen terug in hun ouder patroon of denken dat ze nu weer anders mogen eten. Deze module helpt uw om op gewicht te blijven en minder schommelingen in uw gewicht.

Slimmer in Vorm
Bent u een fanatieke sporter en wilt u meer uit uw trainingen halen dan kiest u voor slimmer in vorm. Eetschema’s met natuurlijke voeding en een hoge eiwitpercentage wat ervoor zorgt dat u er strakker uit komt te zien. De eetmenu’s bevordert het herstel en voorkomt overtraining.Onze voedingscoach is Lizet 

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.


Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles.

Zwemles gaat weer starten

We zijn zo blij! Vanaf dinsdag 16 maart worden de zwemlessen hervat. De wekelijkse privélessen worden hervat vanaf maandag 22 maart. Omdat we bij de reguliere lessen enkele kinderen ter compensatie privéles bieden...

NIEUW OUTDOOR LESROOSTER

Het nieuwe lesrooster gaat in per 1 maart. Alle activiteiten vinden vooralsnog plaats op parkeerplaats 1 onder een tent. We hanteren voorlopig maximaal 8 deelnemers per groep. Bij voldoende animo, kunnen we het lesaanbod uitbereiden...

Yuri, 39 jaar

Ik sport bij de Cirkel om mijn rug te versterken en omdat er een prettige sfeer hangt.

Lees meer

Gretha, 76 jaar

Zó leuk, sporten bij de Cirkel! Zeker ook voor ouderen. Het is gezond, gezellig en sociaal.

Lees meer

Maaike, 41 jaar

Samen met anderen sporten, motiveert mij om te blijven bewegen. De lessen zijn divers, met enthousiaste instructeurs.

Lees meer