Zwemles bij Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden

Vanaf vier en half jaar kunnen kinderen met particuliere zwemlessen starten. Twee keer per week hebben de kinderen in groepjes van zes een half uur zwemles. Dit kan op 3 verschillende combinatie dagen: maandag/donderdag, dinsdag/vrijdag of woensdag/zaterdag. Op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt om 16.00 uur gestart, op de woensdag om 14.00 uur en op de zaterdag om 9.00 uur. Iedere les krijgen twee groepen tegelijk zwemles, met ook 2 lesgevers. 

Let op! Wij werken met een wachtlijst, houd er rekening mee bij inschrijven dat jouw kind niet direct kan starten. 

Inschrijfformulier:

Via onderstaand formulier meld je je kind eenvoudig en veilig aan. Minimale leeftijd voor inschrijven is 3 jaar oud. We roepen kinderen op om te starten met zwemles vanaf 4,5 jaar oud. 

Algemene voorwaarden zwemlessen

 

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm.

Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de stichting Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s van het Zwem-ABC. Deze diploma’s voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen. Dit officiële diploma wordt bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Meer informatie over het zwem-ABC en de diploma eisen.
 

Privé zwemles

Bij privé zwemles krijgt jouw zoon of dochter één op één instructie. Deze lessen duren dertig minuten. Je bepaalt zelf of je één of enkele lessen wilt of dat je wekelijks privézwemles neemt. Bij privé zwemles kunnen we de kinderen opleiden tot en met het C-diploma. Dit gebeurt op dezelfde manier als bij de particuliere zwemles. Het voordeel van de privé zwemles is dat je zoon of dochter op een individuele basis instructie krijgt en de lessen op maat zijn. De privé zwemlessen zijn ook mogelijk voor twee kinderen uit één gezin.

Voor wie is privézwemles:

  • Om een bepaalde techniek van bijvoorbeeld de borstcrawl onder de knie te krijgen. Met één of enkele lessen word je kind al enorm geholpen.
  • Om versneld te leren zwemmen; we leiden middels privézwemles op tot en met diploma C.
  • Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, bijvoorbeeld wanneer je kind snel is afgeleid.

Vraag om meer informatie over privézwemles via het online formulier hieronder.

 

 

 

 

 

Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles. Weten of De Cirkel bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Nieuwsbrief april 2023

Nieuwsbrief april 2023