Vrij zwemmen bij Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden

Met een All-in lidmaatschap kun je bij ons vrij zwemmen. Bij reserveren van het zwembad maken we onderscheid in 'banen zwemmen' en 'recreatief zwemmen'.
 

Vraag om meer informatie over vrij zwemmen via het online formulier hieronder.

 

 

Met de activiteit 'recreatief zwemmen' bepaal je zelf het tempo en je activiteit in het zwembad. Recreatief zwemmen is ideaal als je bijvoorbeeld na je training nog even wil ontspannen. Maximaal aantal mensen: 8
Zwem jij het liefst lekker voor jezelf? Reserveer dan de activiteit 'banen zwemmen' om voor jezelf baantjes te trekken in ons zwembad. Maximaal aantal mensen: 4

Als je 65 jaar of ouder bent, zwanger of op verwijzing van een fysiotherapeut hoef je niet verplicht een all-in abonnement af te sluiten. Je kunt een zwemkaart kopen met of zonder het gebruik van de stoomcabine. 

 

Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

Onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Kijk gerust even rond.

Wat wij je nu bieden

De club is gesloten, maar we zitten niet stil en doen er alles aan om jou te helpen fit te blijven. Hierbij een opsomming:

Yuri, 39 jaar

Ik sport bij de Cirkel om mijn rug te versterken en omdat er een prettige sfeer hangt.

Lees meer

Gretha, 76 jaar

Zó leuk, sporten bij de Cirkel! Zeker ook voor ouderen. Het is gezond, gezellig en sociaal.

Lees meer

Maaike, 41 jaar

Samen met anderen sporten, motiveert mij om te blijven bewegen. De lessen zijn divers, met enthousiaste instructeurs.

Lees meer