VACATURE [Allround Fitnessinstructeur]

Vacature

Beschikbaar per direct!

Fitnessinstructeur M/V 

± 20 uur per week

Sport- en Healthclub de Cirkel is een multifunctioneel Sportcentrum in Rheden. De multifunctionaliteit komt terug in o.a. de zwemschool, sauna’s, fysiotherapie, outdoor programma, sport BSO, racket bal spelen, fitness ruimte en een uitgebreid groepslesaanbod. De persoonlijke aandacht voor de klanten is in ons centrum van groot belang.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde fitnessinstructeur (-trice) met een MBO denk- en werkniveau om ons team te versterken. Je werkt in een klein team en verzorgt goed georganiseerde fitnessbegeleiding en testen. Je geeft al onze leden de persoonlijke aandacht die ze verdienen! Je streeft naar gemotiveerde, enthousiaste en tevreden leden die baat hebben bij hun trainingsprogramma's en regelmatig terugkomen. Je assisteert de leden bij het gebruik van de trainingsfaciliteiten en maakt persoonlijke programma's voor hen.

Voor de instructeur (-trice) gelden de volgende functie eisen:

  • Diploma ALO, CIOS met differentiatie fitness trainer A/ B, andere rijk erkende opleidingen die bevoegdheid geven tot het uitvoeren van de functie;
  • Geldige reanimatiediploma/ AED is een pré;
  • Klantgericht;
  • Betrouwbaar;
  • Energieke en sportieve instelling;
  • Goede communicatieve- en organisatorische vaardigheden en een groot verantwoordelijkheid gevoel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Kun je mensen motiveren en enthousiasmeren? Ben je flexibel en vind je het werken ‘s avonds of in de weekenden geen probleem dan is deze baan wellicht iets voor jouw.

Wij bieden

Wij bieden jou een vast salaris, leuke collega's, een gezellige werksfeer, interne opleidingsmogelijkheden en veel afwisseling.

Solliciteren?

Stuur een sollicitatiebrief met CV en (eventueel) een foto naar het volgende adres:


Sport en Healthclub de Cirkel
t.a.v. L. Mosterman-Hendriks

l.mosterman@decirkel.nl
Dorpsstraat 49a

6991 HE  Rheden