Wat wij je nu bieden

  1. We lenen materiaal uit (dat kan nog steeds); interesse om iets te lenen? Stuur een e-mail naar info@decirkel.nl onder vermelding van 'uitleenservice' of bel ons op 0264954648. 
  2. Outdoor lessen; maandag t/m zaterdag bieden we 's ochtends de mogelijkheid om buiten te trainen. Er staat voor jou klaar: een trainer, materiaal, muziek en trainingsschema's. Reserveren via het clubportaal. 
  3. Live les via Zoom; maandag t/m donderdag om 19u gaan we live en bieden we je een crossgym-achtige workout en iedere woensdagochtend is er een live Zumba les. Interesse? Aanmelden op het clubportaal.
  4. Online lessen; we hebben tal van lessen opgenomen, van yoga tot crossgym voor ieder wat wils. Bekijk de lessen op het clubportaal. 
  5. Contact met je persoonlijke trainer/coach; weet je niet hoe je het beste kan bewegen, onze trainers staan voor je klaar. Sterker nog, je mag een keer samen met je coach trainen (buiten). 
  6. Kidsfitness, ook voor AquaKids leden; De les kidsfitness gaat gewoon door en leden van de les AquaKids zijn ook welkom om mee te doen. Trek wel warme kleren aan want de les is buiten! 
  7. Gratis voedingsprogramma BodySupport; wil je hier meer over weten, stuur een mail naar onze voedingscoach Lizet

Onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Kijk gerust even rond.

Wat wij je nu bieden

De club is gesloten, maar we zitten niet stil en doen er alles aan om jou te helpen fit te blijven. Hierbij een opsomming:

Yuri, 39 jaar

Ik sport bij de Cirkel om mijn rug te versterken en omdat er een prettige sfeer hangt.

Lees meer

Gretha, 76 jaar

Zó leuk, sporten bij de Cirkel! Zeker ook voor ouderen. Het is gezond, gezellig en sociaal.

Lees meer

Maaike, 41 jaar

Samen met anderen sporten, motiveert mij om te blijven bewegen. De lessen zijn divers, met enthousiaste instructeurs.

Lees meer