Kinderfeestjes

Sport- en Healthclub de Cirkel organiseert voor kinderen vanaf 6 jaar kinderfeestjes.

Op zaterdagmiddag staat de Cirkel voor kinderen van 6 jaar en ouder in het teken van het verjaardagsfeestje. Sporten, zwemmen en afsluiten met een hapje en een drankje maken het een onvergetelijke dag voor u en uw kind (vanaf 10 kinderen).

Ook is het mogelijk op de zaterdagmiddag het zwembad af te huren voor het geven van een feestje. Ook in combinatie met een hapje en een drankje. Sport- en Health club de Cirkel denkt graag mee om een gepast kinderfeestje te organiseren.

Alleen een sportles volgen als bijvoorbeeld judo, spinning, bootcamp, zumba, dans of fitness? Hier heeft de Cirkel ook verschillende mogelijkheden (ook doordeweeks).

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Zwemles gaat weer starten

We zijn zo blij! Vanaf dinsdag 16 maart worden de zwemlessen hervat. De wekelijkse privélessen worden hervat vanaf maandag 22 maart. Omdat we bij de reguliere lessen enkele kinderen ter compensatie privéles bieden...

NIEUW OUTDOOR LESROOSTER

Het nieuwe lesrooster gaat in per 1 maart. Alle activiteiten vinden vooralsnog plaats op parkeerplaats 1 onder een tent. We hanteren voorlopig maximaal 8 deelnemers per groep. Bij voldoende animo, kunnen we het lesaanbod uitbereiden...

Yuri, 39 jaar

Ik sport bij de Cirkel om mijn rug te versterken en omdat er een prettige sfeer hangt.

Lees meer

Gretha, 76 jaar

Zó leuk, sporten bij de Cirkel! Zeker ook voor ouderen. Het is gezond, gezellig en sociaal.

Lees meer

Maaike, 41 jaar

Samen met anderen sporten, motiveert mij om te blijven bewegen. De lessen zijn divers, met enthousiaste instructeurs.

Lees meer