Oefentherapie

Oefentherapie Cesar is een behandelmethode gericht op het opheffen en voorkomen van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte. De Oefentherapeut maakt samen met u een plan om van uw klachten af te komen.

Oefentherapie helpt bij:

  • Nek-, schouder-, rug-, heup- en knieklachten.
  • Gameboyrug bij kinderen.
  • Werkgerelateerde klachten.
  • Hoofdpijnklachten.
  • Ademhalingsproblemen zoals copd, hyperventilatie
  • Neurologische en orthopedische klachten.
  • Artrose Netwerk: Artrosepatiënten gaan door hun pijn vaak minder bewegen, waardoor hun klachten verergeren. Oefentherapie Rheden is aangesloten bij Artrose Netwerk en werkt samen met u aan het aanleren van een gezond bewegingspatroon waardoor gewrichten niet langer overbelast worden.
  • Ouderen en bewegen: Heeft u moeite met uw balans, opstaan uit een stoel, etc.? Oefentherapie Cesar komt ook bij u aan huis om uw dagelijkse bewegingen te trainen zodat u samen met de therapeut werkt aan verbeteren van uw zelfstandigheid en kwaliteit van leven.
  • Hand en pols problematiek.
  • Sportblessures

Bel voor een gratis houding- en bewegings check: tel. 06 83090443
Voor meer informatie kijk op www.oefentherapierheden.nl.


Op de foto; Monique Donderwinkel


Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles.

Zwemles gaat weer starten

We zijn zo blij! Vanaf dinsdag 16 maart worden de zwemlessen hervat. De wekelijkse privélessen worden hervat vanaf maandag 22 maart. Omdat we bij de reguliere lessen enkele kinderen ter compensatie privéles bieden...

NIEUW OUTDOOR LESROOSTER

Het nieuwe lesrooster gaat in per 1 maart. Alle activiteiten vinden vooralsnog plaats op parkeerplaats 1 onder een tent. We hanteren voorlopig maximaal 8 deelnemers per groep. Bij voldoende animo, kunnen we het lesaanbod uitbereiden...

Yuri, 39 jaar

Ik sport bij de Cirkel om mijn rug te versterken en omdat er een prettige sfeer hangt.

Lees meer

Gretha, 76 jaar

Zó leuk, sporten bij de Cirkel! Zeker ook voor ouderen. Het is gezond, gezellig en sociaal.

Lees meer

Maaike, 41 jaar

Samen met anderen sporten, motiveert mij om te blijven bewegen. De lessen zijn divers, met enthousiaste instructeurs.

Lees meer