Bedrijfsfitness voor iedereen!

Iedereen kent het woord 'bedrijfsfitness', maar wat houdt dit nu precies in? Wat zijn de mogelijkheden van bedrijfsfitness? Waarom bedrijfsfitness bij de Cirkel? Is kwaliteit gewaarborgd? Waar kan ik meer informatie vinden over bedrijfsfitness? Allemaal vragen die hieronder beantwoord worden.


Voordelen top 3 werkgevers:

  • Fiscaal voordeel; de verstrekking of vergoeding van bedrijfsfitness is onbelast. Hierdoor krijgen uw medewerkers maar liefst 35% korting, zonder dat het u als werkgever geld kost.
  • Gezonder en fitter personeel; hogere productiviteit, verkleinde kans op rugklachten en RSI.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; bedrijfsfitness kan worden gezien als interessant onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket.


Voordelen top 3 werknemers:

  • Goed voor je gezondheid; je voelt je fitter en daardoor heb je een betere weerstand.
  • Financieel voordelig.
  • Sporten/bewegen bij de Cirkel is zeer divers dankzij het all-in abonnement. Een enorme keuzevrijheid, zo kunt u kiezen voor (cardio)fitness, groepslessen, zwemmen, sauna, ricochet, etc.


Bedrijfsfitness bij Sport- en Healthclub de Cirkel

Fitness of bedrijfsfitness, wij streven naar kwaliteit in beweging. Deelnemers van bedrijfsfitness hebben dezelfde mogelijkheden als alle andere klanten. Zo kunt u uw eigen abonnementsvorm kiezen en gebruik maken van alle faciliteiten die de Cirkel u te bieden heeft. Kijkt u eens rond op onze website voor alle sport-, beweeg- en ontspanningsmogelijkheden.


Mogelijkheden van bedrijfsfitness

De Cirkel is aangesloten bij twee andere 'interventie' bedrijven die bedrijfsfitness voor ons verzorgen. Zij dragen zorg voor administratie en hebben elk hun eigen concept, aanbieding en kortingspercentage met ons afgesproken. Kijkt u voor meer informatie op hun website:


Dit kan een goede oplossing zijn als u als werkgever een landelijk netwerk wilt voor uw medewerkers.
Uiteraard is het ook mogelijk om bedrijfsfitness direct met de Cirkel af te spreken. Een van de grote voordelen is dat wij ons aanbod heel goed kunnen afstemmen op de vraag van de werkgever.


Kwaliteit gewaarborgd

Kwaliteit is gewaarbogd, De Cirkel is LERF Totaal gecertificeerd en heeft sinds 2013 keurmerk Fit!vak Preventiecentrum.
Stichting LERF is een onafhankelijk kennisbureau dat vast stelt of fitness- en sportcentra voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Met het LERF Totaal keurmerk worden niet alleen de minimum kwaliteitseisen gewaarborgd, maar de kwaliteit normering is aanzienlijk hoger.

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Zwemles gaat weer starten

We zijn zo blij! Vanaf dinsdag 16 maart worden de zwemlessen hervat. De wekelijkse privélessen worden hervat vanaf maandag 22 maart. Omdat we bij de reguliere lessen enkele kinderen ter compensatie privéles bieden...

NIEUW OUTDOOR LESROOSTER

Het nieuwe lesrooster gaat in per 1 maart. Alle activiteiten vinden vooralsnog plaats op parkeerplaats 1 onder een tent. We hanteren voorlopig maximaal 8 deelnemers per groep. Bij voldoende animo, kunnen we het lesaanbod uitbereiden...

Yuri, 39 jaar

Ik sport bij de Cirkel om mijn rug te versterken en omdat er een prettige sfeer hangt.

Lees meer

Gretha, 76 jaar

Zó leuk, sporten bij de Cirkel! Zeker ook voor ouderen. Het is gezond, gezellig en sociaal.

Lees meer

Maaike, 41 jaar

Samen met anderen sporten, motiveert mij om te blijven bewegen. De lessen zijn divers, met enthousiaste instructeurs.

Lees meer