Wil je serieus aan de slag en is resultaat behalen belangrijk voor je? Wil je duurzaam resultaat?

Dan is de Rheden Leefstijl en Afslank Challenge HET programma voor jou!
Logo Leefstijl en Afslank Challenge
Over het programma:

  • Individuele coach momenten: 4
  • 2x per week Small Group training
  • Afvallen op de gezonde manier!
  • Pijlers bewegen, voeding en mentale fitheid.
  • Krijg inzicht in gezonder leven, verreikt je kennis en prikkel je motivatie.
  • Op basis van wetenschappelijke richtlijnen.
  • Begeleid door erkend leefstijl-, mentale- of voedingscoach.
  • Wekelijks contact met leefstijlcoach.
  • Gebruik activity tracker verplicht (kies voor fitbit, garmin, misfit, polar of tomtom).

Bekijk het filmpje 'Wat is de Leefstijl en Afslank Challenge?'

Resultaat garantie!
Omdat het Rheden Leefstijl en Afslank Challenge programma op basis van wetenschappelijke informatie is ontwikkeld, en beproefd is bij duizenden mensen, is resultaat gegarandeerd. Er wordt dan ook een 100% resultaat garantie gegeven, wat betekent dat je bij geen resultaat, het deelnamegeld retour ontvangt!

Kosten Rheden Leefstijl en Afslank Challenge
De investering voor het 3 maanden programma is €84,95 per maand inclusief Leefstijl beweegadvies, beweegmonitor, je eigen leefstijl portaal, het 4 fasenplan, de leefstijl e-learning cursussen, de 3 e-boeken en elke maand begeleiding van een Leefstijl- of voedingscoach.

Ervaring
Al ruim 200 deelnemers gingen je voor. Dit schrijft een van de deelnemers: 
"Mijn leven is 180 graden veranderd. Na velen afval pogingen en steeds weer zwaarder worden is dit de mooiste verandering in mijn leven. Mijn leefstijl is zo veranderd, na een drukke werkdag plof ik niet op de bank maar ga ik iets actiefs doen, wandelen, fietsen of sporten!
De eerste paar maanden vond ik heftig, veel spierpijn en slapeloze nachten. Eén ding heb ik bovenal geleerd en dat is niet opgeven. Met grote letters staat dat bij mij opgeschreven. Bewegen ook al is de zin er niet zo, niet van alles in me mond stoppen en op tijd mezelf verwennen en ontspanning zoeken.
Martine, 42 jaar uit Rheden:"

 

Met je eigen leefstijlcoach op weg naar een gezonde leefstijl!

52% van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht. Daar is in Rheden verandering in aan het komen. Wij zijn namelijk gestart met een erkend overgewicht preventie programma genaamd Leefstijl en Afslank Challenge. Er is bewust gekozen voor de toevoeging van het woord “Leefstijl” omdat dit programma primair een leefstijl & gezondheid programma is, met belangrijke elementen geïntegreerd uit het TNO/Fit!vak kennisdossier Overgewicht en Obesitas, waardoor een gezonder gewicht een garantie is.

Het Nieuwe Gezondheid model staat centraal in dit programma, waardoor er aandacht is voor bewegen, voeding en mentale fitheid. We zochten naar een op wetenschap gebaseerd overgewicht preventie programma waarin een gezondere leefstijl en duurzaam resultaat centraal staat. Door de toepassing van de internationale beweegrichtlijn van de WHO (World Health Organization) en de nieuwe voedingsrichtlijn 2015 van de Gezondheidsraad leren deelnemers in het Leefstijl Challenge programma het meest ideale ‘recept’ voor een gezond gewicht.


In het programma wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde, award winning, beweegmonitor, een boeiend actief- en gezond leven kennisdeel met online e-learning cursussen en e-boeken en deelnemers worden begeleid door een gecertificeerd Overgewicht Preventie coach.

Het Rheden Leefstijl en Afslank Challenge programma wordt in de gemeente Rheden exclusief aangeboden door Sport- en Healthclub de Cirkel. 

Wanneer kun je starten? 11 januari 2021

Geinteresseerd?  Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.


Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles.

Onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Kijk gerust even rond.

Wat wij je nu bieden

De club is gesloten, maar we zitten niet stil en doen er alles aan om jou te helpen fit te blijven. Hierbij een opsomming:

Yuri, 39 jaar

Ik sport bij de Cirkel om mijn rug te versterken en omdat er een prettige sfeer hangt.

Lees meer

Gretha, 76 jaar

Zó leuk, sporten bij de Cirkel! Zeker ook voor ouderen. Het is gezond, gezellig en sociaal.

Lees meer

Maaike, 41 jaar

Samen met anderen sporten, motiveert mij om te blijven bewegen. De lessen zijn divers, met enthousiaste instructeurs.

Lees meer