Kinderfeestjes

Sport- en Healthclub de Cirkel organiseert voor kinderen vanaf 6 jaar kinderfeestjes.

Op zaterdagmiddag staat de Cirkel voor kinderen van 6 jaar en ouder in het teken van het verjaardagsfeestje. Sporten, zwemmen en afsluiten met een hapje en een drankje maken het een onvergetelijke dag voor u en uw kind (vanaf 10 kinderen).

Ook is het mogelijk op de zaterdagmiddag het zwembad af te huren voor het geven van een feestje. Ook in combinatie met een hapje en een drankje. Sport- en Health club de Cirkel denkt graag mee om een gepast kinderfeestje te organiseren.

Alleen een sportles volgen als bijvoorbeeld judo, spinning, bootcamp, zumba, dans of fitness? Hier heeft de Cirkel ook verschillende mogelijkheden (ook doordeweeks).

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

 

 

 

 

 

Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles. Weten of De Cirkel bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.