Ervaar Crossgym bij Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden

Crossgym is een functionele training die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Je traint hiermee je conditie, kracht en lenigheid door te werken met stangen, zakken, gewichten en je eigen lichaamsgewicht. Bij Crossgym zoek je je eigen grenzen op en ben je er vrij in om deze te verleggen onder begeleiding.

Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van de slechts 45 minuten tellende work-out zorgen voor een strakker lichaam, een hoge vetverbranding, een betere coördinatie en een betere conditie.

Crossgym Strength: Crossgym variant van 30 minuten gericht op kracht.

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

 

 

 

 

 

Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles. Weten of De Cirkel bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.