Persoonlijk Jaarplan bij Sport- en Healthclub de Cirkel

Bij ons mag je betere begeleiding verwachten, we kunnen je namelijk helpen met een Persoonlijk Jaarplan. Met dit jaarplan zul je meer succes beleven en bovendien zorgen we dat je motivatie hoog blijft. Gratis voor alle leden! 

"Een doel zonder plan, is gewoon een droom." En vanuit die gedachte, hebben we met het team een plan opgesteld. Het plan in een notendop: je bespreekt samen met je trainer wat je doel is, je voert testen uit om te meten hoe je er nu voor staat en je bepaalt samen met je trainer je sportschema voor een bepaalde periode. De testen zul je regelmatig herhalen en bijna maandelijks stel je je sportschema bij. In een jaar tijd, heb je twaalf afspraken. 

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles.

Onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Kijk gerust even rond.

Wat wij je nu bieden

De club is gesloten, maar we zitten niet stil en doen er alles aan om jou te helpen fit te blijven. Hierbij een opsomming:

Yuri, 39 jaar

Ik sport bij de Cirkel om mijn rug te versterken en omdat er een prettige sfeer hangt.

Lees meer

Gretha, 76 jaar

Zó leuk, sporten bij de Cirkel! Zeker ook voor ouderen. Het is gezond, gezellig en sociaal.

Lees meer

Maaike, 41 jaar

Samen met anderen sporten, motiveert mij om te blijven bewegen. De lessen zijn divers, met enthousiaste instructeurs.

Lees meer