Ervaar Personal Training (PT) bij Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden

Personal Training is niet meer voor mensen met veel geld. PT is voor iedereen! Na alle teleurstellingen van afslankproducten en crash diëten kun je ook PT krijgen. Heb je weinig tijd of ben je druk? Tijdens dit traject zijn wij jouw stok achter de deur. We stemmen onze afspraken zo op elkaar af dat je altijd kunt trainen. Samen werken wij naar jouw doelstelling met trainingsschema’s en voedingsadvies. Wat je doelstelling ook is, samen kunnen wij hem behalen!  

PT is voor iedereen geschikt die wat wil doen aan zijn of haar lichaam. Afvallen, een halve marathon, weddingfit of een andere leefstijl ontwikkelen. Wij doen het allemaal.

PT wordt 1 op 1 gegeven en duurt 30 of 60 minuten per sessie. Je krijgt intensief persoonlijke begeleiding, gegarandeerd resultaat en plezier tijdens de training.

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

 

 

 

 

Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles. Weten of De Cirkel bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.