Fitnesszaal bij Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden

Krachttraining

De fitnesszaal is uitgerust met ruim twintig verschillende krachtapparaten van de Nautilus Nitro lijn. Trainen met deze nieuwste innoverende apparatuur zorgt voor grote effectiviteit en het behalen van je doelstellingen. Door deze diversiteit is onze fitnesstraining zeer toegankelijk, of je nu topsporter bent of beginnende sporter.

Naast de complete Nautilus Nitro lijn, beschikt de fitnesszaal over diverse pullys, een TRX, fitbal en meer om tal van functionele oefeningen uit te voeren. Met de Graviton, pullys machine, bench press en dumbel set is de fitnesszaal uiterst divers en compleet ingericht.

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Cardio

Cardiofitness is een moderne naam voor cardiovasculaire training, dat wil zeggen, een vorm van conditietraining waarbij de hart- en longcapaciteit wordt verbeterd. Om uw cardiofitness training leuk en afwisselend te houden, is onze fitnesszaal uitgerust met diverse cardio toestellen van Cybex, FreeMotion en Octane Fitness. 

Bij cardio is de hartslag van groot belang om de intensiteit te kunnen meten. Het gebruik van een hartslagmeter is in ons centrum daarom ook heel gewoon. Op deze manier beweegt iedereen op zijn eigen niveau of je nu topsporter bent of een beginnende sporter. 

Bij deze training maken wij veelal gebruik van Myfitplan. Een systeem waarbij ieder een persoonlijk trainingsplan op een chipkaart geschreven kan krijgen, waardoor je zelf bepaalt wanneer je traint en de je ook zeker weet dat je niet te veel doet, maar ook zeker niet te weinig.

Myfitplan

Tijdens een afspraak met een instructeur worden fitheid en lichaamssamenstelling gemeten om je conditie te bepalen. Samen met de instructeur stel je je persoonlijke beweegdoelen op en wordt er een advies op maat gemaakt. Het niveau van je fitheid tijdens de test wordt aangeduid door middel van een trede op een fitheidsladder. Iedere 10 weken kun je een trede hoger op de ladder komen. Dit doe je door elke week FIT-punten te sparen. De FIT-punten helpen je om je persoonlijke doelen te bereiken. Je spaart ze door een lichamelijke activiteit te kiezen die bij je past en voert deze uit met een vooraf bepaalde intensiteit.

Je kunt het doen waar, wanneer en hoe je maar wilt. In een club, buiten of thuis. De FIT-punten werken motiverend en maken het bewegen extra leuk. Wanneer de doelen zijn bepaald ga je zelf aan de slag. Sporten, wandelen, fietsen of zelfs huishoudelijke klussen, alles is punten waard. Zo kun je aan het einde van de week precies zien of je het benodigde aantal punten hebt gehaald. Elke 10 weken laat je je weer testen en als je het juiste aantal punten hebt gehaald ben je een trede geklommen op de fitheidsladder. Je gaat je fitter voelen en ervaart hoe leuk bewegen kan zijn. Je zult nog een trede hoger willen op die fitheidsladder!
 

IFit

In onze fitness hebben we ook virtuele cardio toestellen staan. Tijdens je work-out kun je op het beeldscherm zien waar je je bevindt. Al is dat op Hawaii of ergens aan de Spaanse kust. Het maakt niet uit. Met iFit is dit allemaal mogelijk. Via iFit kun je een profiel maken en al je statistieken van je workouts bijhouden. 

Kies uit honderden programma’s die je kunt downloaden voor je nieuwe workout. Elk programma is ontworpen om je te helpen je doelstelling te behalen. Doe je workout overal ter wereld met Google Maps. De toestellen zullen de helling automatisch aanpassen op de omgeving waar je je in bevindt.

Vraag direct om alles (start)informatie via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

 

 

 

 

Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden is dé plek voor Fitness, Zwemmen en Groepslessen. Bij Sport- en Healthclub de Cirkel behaal je maximaal resultaat en ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om effectief je doelstelling te laten halen. Ervaar Cirkel Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden nu vrijblijvend met een Gratis Proefles. Weten of De Cirkel bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.